Српско удружење младих пољопривредника – СУМП, 19. октобра 2018. године у Студију М (Игњата Павласа бр. 3, Нови Сад) са почетком у 17.00 часова, организује конференцију под називом “Млади привредник у пољопривреди” у оквиру 2. Сајма младих пољопривредника у Новом Саду.

На конференцији ће учествовати чланови СУМП-а, пољопривредници из целе Србије, подпредседник Покајинске владе секретар Секретаријата за привреду и туризам Иван Ђоковић, Помоћник секретара Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство Младен Петковић, члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић, као и представник Делегације Европске уније у Републици Србији Ласло Арендас.

Овај догађај промовисаће младе пољопривреднике и изазове са којима се они сусрећу, однос државних институција према младим пољопривредницима у Србији и ЕУ и ИПАРД програм.

Овом приликом Вам указујемо да ће се након одржане конференције организовати заједнички обилазак Сајма младих пољопривредника и Ноћног базара, који ће се одржати на Рибљој пијаци 19. и 20. отобра у периоду од 18 до 24 часова.

Овакав догађај ће промовисати младе пољопривреднике, младе привреднике у пољопривреди и изазове са којима се они сусрећу.